Jag vet att det finns många som älskar att träna precis allt. Om man tillhör den gruppen så är man ju lite som ett barn, nästan. Man använder liksom hela kroppen och fokuserar inte endast på en sak. Det värsta jag vet är när man tränar på grund av utseendet! Jag begriper inte varför det ska vara så? Huvudsaken är väl att man mår bra, tänker jag?

Jag gillar att vara aktiv och det har jag alltid gjort. Det finns inte mycket jag ogillar med träning, men skulle det vara något så får det bli tennis, sport på is och yoga jag väljer bort. Allting annat gillar jag och varje gång jag testar något nytt så är det lika kul att se att det är spännande!

Som ni såklart vet är simning min passion, men jag gillar även cykling.

På tal om att träna hela kroppen…

Min pappa har en roddmaskin hemma och den har jag inte testat på tidigare, för det har sett ganska trist och jobbigt ut när jag sett honom använda den. Häromdagen bestämde jag mig dock för att testa och det var verkligen en wow-upplevelse, måste jag säga! Alla som inte testat en roddmaskin ännu, gör det på momangen!

Man tränar både rygg, mage, säte och lår, så det är ju knappast en struntmaskin, direkt! Att man dessutom stärker både hjärta och lungor vid användning är ytterligare ett plus som man inte ska glömma bort!

Från och med nu så kommer vi nog att slåss om att använda den, så det är bara att tävla om vem som hinner ner i källaren först! (På sommaren har vi den utomhus).

En roddmaskin