Jag har alltid gillat att sporta i allmänhet och jag tror att jag ska bli idrottslärare senare i livet! Tänk vad kul att få hålla på med idrott varje dag i jobbet, det måste ju vara himla roligt!

Jag har testat typ alla sporter som finns, men det jag verkligen fastnade för nu senast var simning och då mer specifikt tävlingssimning. Jag har tävlat individuellt och gillar verkligen att plaska omkring och simma på tid! Jag har både vunnit och förlorat i tävlingar, men den senaste tiden har det mest varit vinster, så det är såklart kul!

Byta sport?

en cykel

När man blir lite bättre på en sport så blir det ju lite såhär ”vinna eller försvinna”- grej, har jag märkt och det är lite trist, tycker jag. Det skulle vara kul att fortsätta tävlingssimma som det är nu utan alldeles för mycket press, för med mycket press så tror jag inte att jag kommer att gilla det lika mycket.

Jag vill att det ska vara roligt och inte så himla allvarligt med sport, så jag tror att jag kanske ska testa på någonting annat nu innan det blir för mycket allvar i leken. Jag funderar på antingen cykling, basket eller boxning.

Tror att det blir cykling för det kan man träna på trevliga ställen (ute i naturen!) med både killar och tjejer och det är många olika människor i olika ålder och sådär på samma ställe, men vi får se! Mina föräldrar köpte nyligen en motionscykel på internet och jag ser verkligen fram emot när den kommer. Det verkar finnas riktigt många hälsofördelar med en motionscykel också. Den som lever får se :))